Rreth Kompanise

Me shume se 15 vjet eksperience ne treg

Kompania DL SERVICES shpk është e angazhuar për të ofruar dhe garantuar shërbime dhe produkte të cilësisë së lartë për pastrim për biznese, shkolla, spitale, hoteleri, institucione private dhe shtëpi. Kompania DL Services shpk është e vendosur me qendër në Durrës dhe shtrin aktivitetin e saj në gjithë Shqipërinë.

DL Services shpk pas një eksperiencë 15 vjecare në Itali, këto produkte i ofron që prej 2008 dhe në tregun Shqiptar. Me këtë nivel eksperience dhe staf të kualifikuar, Kompania DL Services shpk ka burimet për të trajtuar klientët e çdo madhësie. DL SERVICES shpk merret me tregtimin me shumicë dhe pakicë të produkteve vetëm profesionale dhe mjaft cilësore nga Italia.

Misioni

Suksesi ynë nuk përcaktohet vetëm nga një sërë numrash çdo muaj, por nga sa janë të kënaqura të dyja palët, punonjësit tanë dhe klientët tanë. Ne besojmë se ekziston një korrelacion i drejtpërdrejtë midis dyve dhe si rezultat, vendimet çdo ditë bazohen në arritjen e notave të larta në të dyja fushat.

Vizioni

Shumë shpesh, kompania jonë përpiqet të ketë sukses thjesht duke ofruar shërbime dhe produkte shumë cilësore dhe çmime të mira.

Kerkoni produkte per pastrime profesionale? Tek ne i gjeni te gjitha linjat

Kontaktoni

Klientet tane