Produktet Tona

DL Services shpk ofron vetëm produkte profesionale të markave më të njohura në Itali për pastrimin dhe higjenen. Tregton me shumicë dhe pakicë detergjentë profesional. Mundëson shpërndarje detergjentësh për hoteleri, zyra, shkolla, spitale, restorante, qendra tregtare, ambjente private etj. Ofron produkte totale të linjes së hotelerisë sic janë shampo, sapune, shpaka njeperdorimshe, kufje flokësh, furca, pasta rroje, furca dhe pasta dhembësh një përdorimshe, tharse dhe krehëra flokësh, mbajtëse dhe letra higjienike etj. Ofron gjithashtu produkte profesionale për lavanderi. Produkte profesionale për larje rrobash, detergjentë për larje duarsh, aromatizues dhe dezinfektues ambjenti, solucione pastrimi dhe dezinfektim pishinash duke i përfshirë të gjithë solucionet e pishinave, solucione për pastrim dhe dezinfektim për ambjente të brendshme dhe të jashtme, solucione për larje parketesh druri dhe laminati. Ofron gjithashtu linjën totale të detergjentëve dhe aromatizuesve të pllakave dhe dyshemeve etj. Produktet që ofrojmë kanë kaluar nje test rigoroz për të qenë më cilësoret në tregun e vendit. Jemi të sigurte qe ofrojmë një produkt shumë cilsorë dhe me çmim te mirë.