Produkte Pastrimi

Profesional

Cilesi qe

Ndricon

1
2
4

Linjat e Produkteve

DL Services Sh.P.K.

Me shume se 15 vjet eksperience ne treg

Kompania DL SERVICES shpk është e angazhuar për të ofruar shërbime dhe produkte të cilësisë së lartë për pastrim për biznese, shkolla, spitale, hoteleri, institucione private dhe shtëpi. Kompania DL Services shpk është e vendosur me qendër në Durrës dhe shtrin aktivitetin e saj në gjithë Shqipërinë.

DL Services shpk pas një eksperiencë 15 vjecare në Itali, këto produkte i ofron që prej 2008 dhe në tregun Shqiptar. Me këtë nivel eksperience dhe staf të kualifikuar, Kompania DL Services shpk ka burimet për të trajtuar klientët e çdo madhësie. DL SERVICES shpk merret me tregtimin me shumicë dhe pakicë të produkteve vetëm profesionale dhe mjaft cilësore nga Italia.

Na kontaktoni per pytje dhe porosi

Kontakt

Partneret